Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Lexus LS яскраво засяяв після оновлення

Гучне оновлення флагманського седана Lexus LS залишилось майже не поміченим, адже увага світової автоспільноти прикута до більш рейтингових новинок. Втім, на нашу думку, рестайлінг дуже позитивно відобразиився не тільки на зовнішності LS, а і в салоні седана, де стало напрочуд атмосферно та розкішно як ніколи до цього. Після оновлення японський люксовий седан може не комплексувати перед вже трохи застарілими конкурентами Mercedes S-Class, Audi A8 та BMW 7-Series.

Продажі нового LS почнуться в Японії на початку осені 2020 року, а на інші ринки седан надійде трохи пізніше. Під час рестайлінгу виробник приділив багато уваги налаштуванню якості їздових характеристик, комфорту, пливкості ходу та новим технологіям. Зовнішній вигляд LS притерпів ряд серьозних змін в тому числі отримав нові передній бампер та радіаторну решітку. За рахунок нових відтінків елементів екстер҆ єру автомобіль почав випромінювати показову розкішь.

В салоні рестайлінгового седана панує майже царська атмосфера з розкішними матеріалами преміум рівня. Нарешті виробник додав можливість замовлення натуральної шкіри та деревини, при цьому в роспоряджені седана потрапила надсучасна інформаційно-розважальна система з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto. Інформація з мультимедійного комплексу легко зчитується завдяки новому екрану на 12,3 дюйма з високим рівнем роздільної здатності.

Оновлений дизайн змінює візуальне сприйняття моделі LS, але інженерам японського бренду також надали можливість проявити власні здібності. Саме вони доопрацювали підвіску седана для покращення пливкості ходу та комфорту при їзді на нерівностях. В решті решт інженери спромоглися зменьшити вібрацію мотора та покращити шумоізоляцію в середині салону. Гібридна версія LS 500h отримала більш ефективний акумулятор, який працює в режимі додаткового підживлення системи при низькій швидкості руху. Оновлення технологій зачіпило і пакети безпеки в автомобілі, це стосується можливостей автопілоту та систем утримання автомобіля від зіткнення з іншими транспортними засобами. На оновлений Lexus LS було додано технологічні матричні фари с функцією BladeScan та ефективним пучком освітлення дороги на понад 600 метрів.

Покищо не відома базова вартість оновленого Lexus LS на Європейському ринку, втім прайс стартуватиме не меньш ніж з позначки у 80 тисяч євро. З нетерпінням очікуємо перші серійні зразки седана на Європейському ринку…

 

27.07.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Lexus LS яскраво засяяв після оновлення

Політика конфіденційності